uuLyrics » Lambe Alabakovski » » Da Ne Te Ljubev

Da Ne Te Ljubev Lyrics

song performed by Lambe Alabakovski in the album

Send Da Ne Te Ljubev Ringtone to your Cell

Не сум човек кој го сфака светот површно
толку сакам мудри луѓе до него
секој миг до тебе злато мое е задоволство
секој твој збор е ново искуство

Реф.

да не си тука некаде јас далеку би бил
да не те љубев многу нешта јас би пропуштил
во ова утро бели звезди јас ти симнувам
на овој божиќ цел мој свет јас ти го дарувам

оооооо.... и се радувам на секој миг ко дете
палаво од среќа по тебееее...


Она што те краси тебе знај е искреност
не би сторил ништо да те повредам
злато затоа ќе бидам и јас искрен со тебе
душа своја ноќва јас ке разболам

Реф.

Да не си тука некаде јас далеку би бил
да не те љубев многу нешта јас би пропуштил
во ова утро бели звезди јас ти симнувам
на овој божиќ цел мој свет јас ти го дарувам

оооооо.... и се радувам на секој миг ко дете
палаво од среќа по тебееее...

лалала...лалала....лалалалалала.....

Да не си тука некаде јас далеку би бил
да не те љубев многу нешта јас би пропуштил
во ова утро бели звезди јас ти симнувам
на овој божиќ цел мој свет јас ти го дарувам

оооооо.... цел мој свет јас... цел мој свет јас ти го дарувам

во ова утро бели звезди јас ти симнувам
на овој божиќ цел мој свет јас ти го дарувам.

Send Da Ne Te Ljubev Ringtone to your Cell

Back to the Top